Praktische Informatie

E-learning webinar: Integrale oplossingen voor een verminderde of lage weerstand

Ontdek hoe je jouw cliënten kunt helpen hun weerstand te versterken en zich te wapenen tegen virussen en bacteriën tijdens de herfst en winter! 

Het is geen geheim dat tijdens de koude seizoenen verkoudheden en ziektes vaker voorkomen. Maar waarom lijken sommige mensen hier vaker last van te hebben dan anderen? Het antwoord ligt in de complexe wereld van ons immuunsysteem en algemene weerstand, deze is niet bij iedereen identiek.  

In deze e-learning gaan we dieper in op de mysteries van weerstand en immuunsysteem. We zullen je laten zien wat een lage weerstand inhoudt, wat de mogelijke oorzaken zijn en, het belangrijkste, hoe je deze weerstand kunt verhogen. Verwacht geen vaag advies, we gaan diep in op de wetenschap en praktische toepassingen. 


Wat kun je verwachten:

 • Leer de factoren die bepalen hoe sterk de weerstand is tegen pathogenen 
 • Leer hoe je ervoor kunt zorgen dat het immuunsysteem op een gezonde en duurzame manier ziekteverwekkers buiten houdt of afdoodt. 
 • Leer effectieve interventies die je meteen in jouw praktijk kunt toepassen om het immuunsysteem te ondersteunen. 
Ontdek hoe deze kennis en tools jou in staat stellen om zowel kinderen als ouderen te helpen die worstelen met een verminderde weerstand. Leer hoe je op een integrale orthomoleculaire manier kunt handelen om de weerstand te verhogen en gezondheid te bevorderen. 

Mis deze kans niet om jouw cliënten te helpen hun weerstand te versterken en op een gezonde en duurzame manier ziekteverwekkers buiten te houden. Schrijf je nu in voor deze informatieve e-learning en zet de eerste stap naar een sterker immuunsysteem en een gezondere toekomst voor jou en je cliënten! 


Deze e-learning is bedoeld voor:

 • Startende en gevorderde gezondheidsprofessionals die in hun praktijk geregeld patiënten zien met een verlaagde weerstand en hen een integrale oplossing willen bieden of preventieve maatregelen willen nemen om een verlaagde weerstand bij cliënten te voorkomen.


Na deze e-learning weet je:

 • Welke factoren de weerstand beïnvloeden 
 • Welke preventieve maatregelen je kunt nemen om de afweer te ondersteunen 
 • Welke praktische interventies je kunt inzetten bij een besmetting 


Praktische informatie:

 • E-learning: Deze cursus is een e-learning webinar. Met e-learning volg je de cursus online op het moment dat jou past. Je krijgt toegang tot onze online leeromgeving met videomateriaal en de inhoudelijke presentatie. Na je aanmelding heb je 6 weken toegang tot dit materiaal. Binnen deze periode start, pauzeer en vervolg je de cursus op jouw moment. 
 • Duur: 1 uur 
 • Prijs: gratis 
 • Certificaat: voor deze e-learning is accreditatie aangevraagd. Na voltooiing ontvang je binnen 7 dagen automatisch een certificaat van deelname in de online leeromgeving.
 • Let op: dit is een opname van ons webinar van oktober 2023.

Meld u hier aan
Docenten

Klik hier voor meer informatie over Wout Helden, van

Wout Helden, van

Datum en locatie

Datum en locatie

Dinsdag 10-10-2023

Locatie(s)

E-learning
, Online leeromgeving

Parkeerinformatie

Accreditatie

Accreditaties