Praktische Informatie

De opleiding voor fysiotherapeuten keert in het najaar terug


Houd de website in de gaten of schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden, zodra de nieuwe data bekend zijn.


Als fysiotherapeut kom je voortdurend in contact met cliënten met aanhoudende fysieke klachten. Dit zijn klachten die variëren van een tennisarm, lage rugpijnen en spierblessures, tot chronische pijnen, darmproblemen, ademhalingsproblemen en nog zoveel meer.
 
Als paramedisch geschoolde gezondheidsprofessional help je jouw cliënten vaak met de nodige manuele therapie, oefentherapie of andere begeleiding. Toch blijft er een groep cliënten waarvan de klachten hardnekkig blijven aanhouden. Of zich zelfs te lijken verplaatsen naar andere delen van het lichaam. 

Maar:

  • wil je alle cliënten in jouw praktijk op een bredere manier kunnen ondersteunen?
  • zodat je ook de aanhoudende en complexe problemen succesvoller kunt aanpakken?
  • en jouw cliënten zo nog beter kunt helpen? 


Bij Natura Foundation bieden wij de mogelijkheid om complementaire therapievormen te leren, zonder een langdurig opleidingstraject. Juist een korte basisopleiding om met de opgedane kennis direct aan te de slag te kunnen in jouw praktijk.


Voor wie is deze opleiding geschikt? 

De opleiding is toegespitst op jou als fysiotherapeut.

Wil jij eerst kennismaken met ons? 

Ben je nog niet bekend met Natura Foundation? Neem dan contact op met ons team via +31(0) 186 - 745 001 (keuze 1 in het menu). Het team helpt je graag op weg met al jouw vragen!

Wij updaten deze pagina, zodra de data voor het najaar bekend zijn. Wil je de update per mail? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

 

Docenten

"Niets is wat het lijkt! Denk voor jezelf en laat je niet misleiden. Kijk verder dan je neus lang is, maar zoek het ook niet te ver. De oplossing ligt vaak dichterbij dan je denkt. Dat geldt voor veel dingen, maar vooral ook voor gezondheid."

Klik hier voor meer informatie over Fien Demeulemeester

Fien Demeulemeester

Klik hier voor meer informatie over Nino Haar, van der

Nino Haar, van der

Programma

1: ?

2: ?

Datum en locatie

Datum en locatie

Dinsdag 12-11-2024

Woensdag 13-11-2024

Locatie(s)

Midden Nederland
, Midden Nederland

Parkeerinformatie

Accreditatie

Accreditaties